Акценти
Начало / Образование / Юбилейно издание на Международен конкурс за компютърна рисунка организира фондация „Еврика”

Юбилейно издание на Международен конкурс за компютърна рисунка организира фондация „Еврика”

Фондация ”Еврика”, читалище „Заря-1858” – Хасково и компютърна школа „Вале” организират пето юбилейно издание логона Международния конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници” – Хасково 2014. Конкурсът ще се проведе под патронажа на евродепутата Мария Габриел.

Да се потопим  заедно в магията на компютърната графика и живопис, да нарисуваме нашите надежди, настроения и чувства, да покажем красотата на нашата земя и на човешките взаимоотношения, призовават организаторите.

В конкурса могат да се включат деца, ученици и младежи на възраст от 5 до 27 години, които са провокирани от магията на компютърната графика и живопис, както и от темата.

Творби, в неограничен брой за един участник, ще се приемат до 16 април, като единственото изискване е представените работи да не са публикувани до провеждането на конкурса.

Участниците ще бъдат разделени в девет възрастови групи. Във всяка възрастова група ще бъдат връчени първа, втора и трета награда. Резултатите ще са известни до 30 април, а от 8 до 15 май с най-добрите творби ще бъде подредена изложба.

Със статута  на конкурса можете да се запознаете на web site:  http://kshvalecompetition.weebly.com/

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...