Акценти
Начало / Култура / Шуменският театър гостува на плевенска сцена с постановката „Агенти“

Шуменският театър гостува на плевенска сцена с постановката „Агенти“

Спектакълът „Агенти” по пиесата „Гленгари Глен Рос“ на Дейвид Мамет ще гостува на ДКТ „Иван Радоев“ в Плевен другата седмица. На 23 ноември в 19:00 часа спектакълът на ДКТ „Васил Друмев”  – Шумен ще бъде представен на вниманието на плевенската публика. Режисьор е Владимир Пенев, а сценографията и костюмите на Диляна Асенова. В представлението  участват: Александър Сано, Ивайло Захариев, Роберт Янакиев, Йосиф Шамли, Пламен Манасиев, Теодора Духовникова, Любомир Кънев и Иво Йончев.

На какво е способен човек, когато е притиснат до стената? Според гениалния майстор на интригата Дейвид Мамет – на всичко. Четирима отчаяни агенти на недвижими имоти са принудени да продадат и невъзможното, за да не бъдат уволнени от корпорацията си. В тежките времена на финансова криза в Чикаго, „отличници“ и „загубеняци“ имат 48 часа, за да „затворят“ сделките си и да оцелеят в офисната джунгла. Лъжи, ласкателства, подкупи, кражби, заплахи и влизане с взлом са само малка част от новите тактики на агентите. Но в света на бизнеса правилото е, че няма правила. Приятелите стават врагове, овцете стават вълци, всеки играе срещу всеки…

За първи път актьорът Владимир Пенев застава от другата страна на сцената, за да режисира компанията от популярни актьори.

Билети могат да бъдат закупени на касата на ДКТ „Иван Радоев”. За всички неуспели да гледат представлението през ноември, организаторите обещават втора такава възможност през февруари.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...