Начало / Крими / Шофьор блъсна пешеходка и помете такси в Плевен (снимки)

Шофьор блъсна пешеходка и помете такси в Плевен (снимки)

Около 11 часа тази сутрин е станал инцидент до пешеходната пътека пред магазин „Технополис“ на бул. „Георги Кочев“ в Плевен. 46-годишен мъж, пътуващ в посока болницата, губи управление над автомобила си и колата преминава в насрещното платно, където блъска пресичаща на пешеходната пътека жена. Лекият автомобил „Тойота“ продължава още около 100-150 метра в насрещното платно и се спира в паркирано такси на платното. За щастие шофьорът на таксиметровия автомобил е слязъл от него броени минути преди това и няма пострадали в него.

Според очевидци пострадалата пешеходка е млада жена. По техни думи тя е имала само охлузни наранявания, но е откарана с линейка в болницата, където да бъде прегледана за вътрешни наранявания. Близки на шофьора споделиха, че той е отивал за лекарства, тъй като всички членове на семейството му са били болни от грип, а самият той също го е прекарал. Обяснението за инцидента според тях, е, че му е причерняло и е изгубил контрол над автомобила.

На място шофьорът е изследван за употреба на алкохол и пробата е била отрицателна. Очакваме официална информация за случилото се от полицията.

Следваща Предишна
катастрофа
катастрофа 2
катастрофа 5
катастрофа 1
катастрофа 4
Следваща Предишна

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...