Акценти
Начало / Крими / Шофьорка избяга от проверка, но не за дълго

Шофьорка избяга от проверка, но не за дълго

На 3 юни до рaзклона за село Бръшляница в посока Плевен, автопатрул подал сигнал със стоп палка на лек автомобил „Опел Астра”. Полицаите забелязали, че зад волана е дама, която обаче учудващо не се подчинила на сигнала и профучала покрай униформените.

На 5 юни 36-годишната е призована за съставяне на акт за административно нарушение, при което не е представила свидетелство за управление и контролен талон.

При извършване на справка в масивите на МВР станало ясно, че управлява в едногодишен срок от наказание за същото нарушение.

На 5 юни вечерта на плевенската улица „Текийски орман” при проверка на водача на „Фалксваген голф” се установило, че 25-годишният мъж от Бъркач също кара без книжка и то в едногодишен срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление. Мъжът има 6 заявителски материала за кражби, 2 регистрации и 3 съдебни дела. Образувано е бързо полицейско производство и е уведомен прокурор.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...