Начало / Последни новини / Шест призови класирания за СКО Север на старта за купа ”Variant 5 days”

Шест призови класирания за СКО Север на старта за купа ”Variant 5 days”

Добро начало за плевенския клуб СКО Север в традиционното международно състезание по лятно ориентиране за купа ”Variant 5 days”. В Калофер двама от състезателите му спечелиха първо място, трима завършиха на втора позиция и един финишира трети, като надпреварата беше на средна дистанция.

Данчо Борисов спечели битката при мъжете до 55 години, преодолявайки 2,8 км със 130 метра изкачване и 15 контролни точки с 6 минути и половина по-рано от Кольо Тодоров. Непосредствено след ориентировача на Компас /Раднево/ завърши съотборника на Борисов – Иван Димитров.

Янислава Симеонова бе най-бърза на Отворения Къс маршрут. Тя измина 1,9 км с 80 метра изкачване и 12 контроли с 3 минути и половина преди Камен Николов от Сливен.

Малко по-малко време не достигна на Здравко Колев да финишира преди Калоян Петов от Търговище за да е победител при момчетата до 16 години. Тук на пето място е Калоян Иванов. В същата възрастова група, но за момичета Вилиана Гургурова е четвърта. Здравко Христов /М20/ завърши на 36 минути след Мартин Рачев от Истрос /Русе/ и стана втори. Същото класиране и за Милен Симеонов /М21Б/. Пета позиция за Лазар Иванов /М10/, Цветелин Велков /М18/ и Даниел Симеонов /М45/. Никола Иванов /М18/ и Милен Гургуров /М50/ са шести.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...