Акценти
Начало / Спорт / Шестима плевенски атлети в анкетата „Спортен талант на публиката”

Шестима плевенски атлети в анкетата „Спортен талант на публиката”

IMG_9320Пламен Танковски
Павел Танковски – спортист №1 на Койнаре,

Шестима плевенски атлети и един каратист са включени в анкетата „Спортен талант на публиката”, гласуването в която стартира на 20 април. Сред общо 154 състезатели от три възрастови групи са и плевенските атлети Доротея Димитрова, Павел Танковски (Койнаре), Михаил Иванов, Тихомир Иванов, Михаил Христов, Сунай Янушев (Червен бряг) и състезателят по карате и плуване Борислав Начев.

Всички желаещи да дадат своя глас за някой от атлетите могат да сторят това чрез банера на началната интернет страница на Еврофутбол или чрез Раздел „ПЕЧЕЛИШ И ПОМАГАШ“, Спортни таланти в под меню 2015 г., Гласуване на публиката. Там са публикувани и правилата, по които ще се извършва гласуването. Важно е да се отбележи, че от една електронна поща може да се гласува един път, а за да бъде зачетен вота, трябва да се проследи потвърждаващия линк на посочения от него e-mail. Харесванията във Фейсбук не оказват влияние върху резултата!

Резултатът от анкетата на публиката ще бъде обявен след нейния край – на 7.05.2015 г. Победителят ще получи символичен чек със сумата на своето финансиране на церемония в родния му град, на която ще бъдат поканени местни общественици и представители на медиите.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...