Акценти
Начало / Култура / Читалището в село Победа създаде своя виртуална версия

Читалището в село Победа създаде своя виртуална версия

Изправени пред предизвикателството на извънредните мерки, наложени заради заплахата от разпространение на коронавируса, читалище „Зора” в село победа създаде във Фейсбук  страница „Виртуално читалище „Зора”.

Чрез нея от читалището продължават да са близо до своите потребители и приятели с актуална информация, с интересни рубрики и статии на различни теми. Библиотеката и Читалището разполага  с богат архив видео и снимки от своята дейност, които ще споделят на Фейсбук страницата. Там ще могат да се открият актуални материали, снимки, видео, статии към различни рубрики, ретро фотографии, кулинарни рецепти, онлайн конкурси. Страницата е харесана вече от 294 потребители.

„До момента сме създали 35 публикации на различни теми и едно събитие – онлайн фотоконкурс „Моята красива лазарка“. Конкурса предизвика огромен интерес, в който се включиха 27 снимки на лазарки, и съумяхме да внесем празнично настроение и макар и дистанционно, подобаващо отбелязахме хубавия пролетен празник Лазарица”, сподели Димитринка Гетова, секретар на читалище „Зора”.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...