Акценти
Начало / Крими / Четири бързи производства за шофьори без книжки в Плевенско

Четири бързи производства за шофьори без книжки в Плевенско

В ОД на МВР Плевен са образувани четири бързи полицейски производства за нарушения на Закона за движение по пътищата. На 1 октомври 2016 година около 11.15 часа в село Петърница 32-годишен от село Крушовица, е управлявал лек автомобил „Ауди А6“ без да притежава СУМПС, информират от пресцентъра на МВР-Плевен. Нарушението е в едногодишния срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление, влязло в сила на 23 октомври 2015 година.

На 1 октомври около 15:45 часа на 200 метра от изхода на село Садовец, в посока село Ъглен 21-годишен е засечен да управлява лек автомобил „Форд Ескорт“ без СУМПС в едногодишен срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление, влязло в законна сила на 4 юли 2016 година. По случаите работят разследващи полицаи от РУМВР Долни Дъбник.

На 30 септември в село Пелишат 23-годишен местен жител, е бил зад волана на лек автомобил „Фолксваген Голф“ без свидетелство за управление в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на МПС без шофьорска кнежка.

На 30 септември в село Пелишат при проверка е установено, че 31-годишен от селото, управлява лек автомобил „Форд Ескорт“ без документ за правоуправление. Работа по двата случая продължават разследващи полицаи от РУМВР Пордим. За престъпления по чл. 343 „в“, ал. 2 от НК са уведомени прокурори при РП Плевен.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...