Начало / Крими / Четирима пострадаха при катастрофа

Четирима пострадаха при катастрофа

Четирима души са докарани в Центъра за спешна медицинска помощ в Плевен, след като са пострадали при катастрофа. На 19 февруари в 14.55 часа при разклона от село Бреница за село Глава лек автомобил „Фолксваген Голф”, движещ се с несъобразена скорост, е навлязъл в лента за насрещното движение и е блъснал придвижващ се към Бреница „Фолксваген Бора”.

Пътуващите в предизвикалия катастрофата автомобил – 30-годишен водач и 21-годишен, возещ се на предната дясна седалка, са транспортирани в Центъра за спешна медицинска помощ с натъртвания. Прегледани са и са освободени за домашно лечение.

Шофьорът на „Фолксваген Бора” – 30-годишен софиянец, е със спукана кост на дясната ръка в областта на китката, след медицински преглед е освободен. Неговият спътник – 42-годишен мъж от село Глава, е приет в ортопедично отделение с фрактура на таза.

Всички участници в произшествието са използвали обезопасителни колани. На двамата водачи е взета кръв за лабораторно изследване.

По случая образувано следствено дело по описа на Районна прокуратура Кнежа.

Прочетете също:

Мъж и жена са задържани за кражба на пари от кутия за дарения в Гулянци

По искане на Районна прокуратура-Плевен, Районен съд-Никопол е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ ...