Акценти
Начало / Крими / Четирима пияни шофьори засякоха за два дни полицаи в Плевенско

Четирима пияни шофьори засякоха за два дни полицаи в Плевенско

пиян шофьор

Четирима пияни шофьори засякоха полицаи в Плевенско за два дни, информират от пресцентъра на плевенската полиция. На 7 юни около 23.25 часа на пътя между селата Вълчитрън и Катерица автопатрул спира за проверка лек автомобил „Митсубиши-Лансер“ с водач 41-годишен от село Катерица. Проба с техническо средство „Дрегер алкотест“ е показала 1,32 промила на хиляда алкохол в издишания от водача въздух.

Около 22.50 часа на същия път автоконтрольори спират „ВАЗ-2105“ с водач 57-годишен от Ловеч. Дрегерът отчел 1,58 промила.
В същото нарушение е засечен и 59-годишен от село Карлуково, област Ловеч. Проверката е извършена на 7 юни около 4 часа в село Садовец. Мъжът е бил зад волана на „Фиат Пунто” с 1.58 промила алкохолна концентрация.

На 6 юни в Долни Дъбник при полицейска проверка е установено, че 22-годишен местен жител управлява „Опел Вектра” с 1.24 промила алкохолна концентрация.
По случаите са образувани бързи полицейски производства. За престъпленията са уведомени прокурори. Продължават работа разследващи полицаи.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...