Акценти
Начало / Общество / Цецка Цачева: Искам да работя за стабилна и силна България

Цецка Цачева: Искам да работя за стабилна и силна България

„Гласувах за стабилна и сигурна България, в която да живеем образовани,проспериращи. Гласувах за повече справедливост в българското общество, за работещи институции, за запазени национални традиции, за отстояване на националния интерес”, това каза кандидатът за президент Цецка Цачева, след като упражни правото си на вот в училище „Йордан Йовков” в Плевен.  Тя  изрази удовлетвореност от активността, която вижда в изборния ден. Но се обърна с апел към всички млади граждани на България да дадат своя вот. „Защото, мили приятели, всичко зависи от вас”, призова Цачева.

Цецка Цачева пусна гласа си и  за националния референдум. „За мен пряката демокрация трябва да върви паралелно с представителната, без да се конкурират”, обясни тя и допълни, че е дала вота си и за трите въпроса на референдума.

На въпрос дали Плевен е разбита крепост на левите, десните и центристките партии, Цачева отговори, че след няколко часа плевенчани ще кажат, чия крепост е Плевен. „Аз участвам в президентските избори, за да не се делим. Да няма червени, сини, центристки крепости, да има единение на нацията. Тогава, когато сме били единни, тогава сме били силни, тогава България е имала своя позитивен образ сред съседите, сред другите европейски държави. Искам да работя за стабилна и силна България”, заяви Цецка Цачева.

img_5959%d1%86%d0%b5%d1%86%d0%ba%d0%b0-%d1%86%d0%b0%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b0

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...