Акценти
Начало / Общество / Център за обществена подкрепа град Левски търси доброволци

Център за обществена подкрепа град Левски търси доброволци

 art

Център за обществена подкрепа (ЦОП) в Левски стартира инициатива по набиране на доброволци, които имат желание да помагат на хора в нужда от подкрепа, информират от пресцентъра на Общината. Кампанията стартира на 6 януари 2014 г. Нежни са хора, които искат да правят добри дела, готвят се да професионализират в социалната сфера или имат нужда от  нови контакти с връстници и приятели.

Доброволците ще се включват в дейности като подпомагане на екипа в изпълнение на всекидневни ангажименти, разработване на анкети, организиране на публични кампании, помощ при организиране на обучения, семинари, конференции и кръгли маси. Могат да участват заедно със специалисти в груповата работа с деца – арт-терапия, мобилна работа, работа в училищата при организиране и провеждане на кампании и други събития.

Преди да се включат в работата на Центъра доброволците ще преминават специално обучение. Ще бъдат изготвени график и индивидуален план за работа с тях.

Доброволците ще работят под прякото ръководство на психолога и арт-терапевта всеки петък от 15:00 ч..

Доброволстването е изключително специална дейност, то е приключение, то е призвание и предизвикателство. Доброволчеството гарантира контакти с много различни хора, които обогатяват, припомнят от Община Левски.

Кандидат-доброволците могат да заявят това на тел. 0650/9 30 80. 

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...