Акценти
Начало / Политика / Цветя и билети за концерта на Веселин Маринов подари на дами в Дисевица депутатът Владислав Николов

Цветя и билети за концерта на Веселин Маринов подари на дами в Дисевица депутатът Владислав Николов

И тази година на осми март народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Владислав Николов и Христослав Михайлов, член на общинското ръководство на партията и общински съветник, изненадаха приятно жените от село Дисевица.

„Благодарен съм, че ви има, защото без силната подкрепа на българските жени, за нас мъжете животът щеше да е много по-труден и далеч не толкова красив и емоционален”, каза народният представител Владислав Николов, обръщайки се към дамите от третата възраст, събрали се да отбележат заедно празника.

Владислав Николов Дисевица

От своя страна жените поздравиха гостите с акапелно изпълнение на български народни песни, споделят от пресцентъра на ПП ГЕРБ. И за да е незабравим празникът, Владислав Николов обеща на дамите билети за концерта на Веселин Маринов през април.

Николов и Михайлов изразиха специално уважение към работата и всеотдайността на учителките в детската градина и местното училище. „Работата ви е изключително благородна и това е поредното доказателство, че освен красиви и умни, българските жени са прекрасни професионалисти”, отбеляза депутатът. Той и общинският съветник Христослав Михайлов пожелаха на дамите дръзновение и бъдещи успехи.

Снимки: ПП ГЕРБ

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...