Начало / Политика / Цветан Цветанов : Цецо Луканов е най-добрият възможен кандидат за кмет на Брест

Цветан Цветанов : Цецо Луканов е най-добрият възможен кандидат за кмет на Брест

Когато сме обединени и работим усилено в името на дадена кауза, резултатите ще дойдат. Цецо Луканов е най-добрият кандидат в тази кампания, а вие сте работодателите, които трябва да му гласуват доверие. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов, който тази вечер участва в общоселско предизборно събрание в с. Брест (област Плевен). В рамките на събитието Цветанов изрази своята подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на с. Брест Цецо Луканов, който ще бъде под номер 1 в бюлетината на частичните местни избори на 18 февруари. Цветанов изрази надежда, че жителите на селото ще подкрепят Луканов, който освен номер 1 в бюлетината, ще бъде и номер едно след края на изборния ден. „Благодаря на общинския кмет Лъчезар Яков, който между другото е член на БСП, че днес е тук и подкрепи Цецо Луканов. Убеден съм, че различните институции ще намерят общ език помежду си в името на доброто бъдеще за Брест. Поемам ангажимент след като нашият кандидат бъде избран да идвам тук по веднъж на всеки три месеца и да правим срещи, на които да обсъждаме наболелите проблеми на селото“, коментира Цветан Цветанов. Той призова жителите на Брест да бъдат активни и да отидат до урните на 18 февруари. „Бъдещето на селото е във вашите ръце. Има още много работа за вършене тук. Силата на ГЕРБ е, че стоим с лицата си пред хората и поемаме единствено реални ангажименти. Всички ние от ГЕРБ сме отворени за решаването на проблемите на общината“, каза още Цветанов.

„В момента държавата е стабилна. Икономическият растеж през миналата година достигна 4%, като по този показател бяхме едни от първите в Европа. За 2018-та година прогнозите са дори по-добри“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ. Той напомни, че основен приоритет на правителството на Бойко Борисов е образованието. „Именно затова политиките ни са насочени към увеличаването на учителските заплати, за да могат тези хора да получават достойни възнаграждения“, отбеляза Цветанов. Той коментира и председателството на Съвета на ЕС. Според него авторитета на България в момента е много висок и това се дължи на стабилността в страната и външната политика на премиера Борисов. Председателят на ПГ на ГЕРБ бе категоричен, че партията не дали общините на наши и ваши. „Проблемите са много във всяко едно кътче на страната и само ако сме единни ще успеем да помогнем“, обясни той. Виждате какво правят БСП в парламента. Стремят се да ни очернят по всякакъв начин, заливайки ни с компромати. Не бъдете като тях. Работете заедно“, призова присъстващите Цветанов.

„Ще поемам само реални ангажименти. За оставащото време до края на мандата могат да се случат още много хубави неща за нашето населено място. Радвам се, че днес с нас е общинският кмет, което е една гаранция за успешна съвместна работа в бъдеще“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на с. Брест Цецо Луканов. По време на речта си той обърна внимание, че състоянието на канализацията, гробищния парк и стадиона не е достатъчно добро и се зарече да работи за тяхното облагородяване. „Цецо Луканов е човек с доказани професионални качества. Той вече ви е доказал, че може да бъде успешен кмет на с. Брест в предишен мандат. Сигурен съм, че ще го подкрепите и сега“, каза на свой ред народният представител от ГЕРБ-Плевен и областен координатор на партията Владислав Николов. По думите му вече изграденото доверие между Луканов и жителите на селото може да бъде изключително преимущество в бъдеще.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...