Акценти
Начало / Политика / Цветан Антов: Не разбирам колегите, които не подкрепиха общия бюджет на общината

Цветан Антов: Не разбирам колегите, които не подкрепиха общия бюджет на общината

Не разбирам колегите от другите групи, които не подкрепиха общия бюджет на Община Плевен. Това коментира Цветан Антов, председател на групата на АБВ в местния парламент, малко след като приключи гласуването на проекта за Бюджет 2020 на Община Плевен. Според него коалицията ГЕРБ, БСП и ВМРО е създадена, за да бъде против предложения бюджет, без да има конструктивни предложения.

Антов коментира още, че по време на дебата днес са изказани предложения, които би трябвало да са направени през този месец, в който проектът за бюджет е бил достъпен за публично обсъждане. „Любопитното е, че голяма част от направените предложения бяха приети, а на финалното гласуване за общия бюджет се гласува „въздържал се”. Това възпира работата, от което ще страдат гражданите на Плевен и общината”, посочи Цветан Антов и допълни, че неприемането на новия бюджет поставя под въпрос ремонта на свлачището край Коиловци, защото няма да могат да се усвоят отпуснатите пари от държавата.

„Ще настоявам на страницата на ПП АБВ да бъде качено поименно гласуването на бюджета на всеки един от съветниците в Плевен. Защото за плевналии трябва да е ясно, че има коалиция БСП – ГЕРБ – ВМРО срещу Плевен, която е резултат от политическа злоба, омраза и безсилие”, допълни лидерът на АБВ Румен Петков.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...