Начало / Общество / Храненето на бременната жена и кърмачето обсъждат другата седмица в Плевен

Храненето на бременната жена и кърмачето обсъждат другата седмица в Плевен

Лекция на тема „Храненето на бременната жена, кърмачката и цялото семейство. Захранване на бебето” организират от Ла Лече Лига – Плевен. Бъдещите и настоящите майки ще получат информация за храненето на бременната жена, кърмачката и цялото семейство, както и отговори на често задавани въпроси – какво означава балансирано хранене, кои храни са за предпочитане пред други, какво представлява хранителната пирамида, има ли „перфектни“ диети и режими и други.
Захранването на бебето е важен момент и често възникват много въпроси около него, напомнят организаторите на срещата. Лекцията ще даде интересна и полезна информация за признаците на готовност за захранване, чрез които бебето ще покаже, че моментът е дошъл. Ще бъдат обсъдени и различните видове захранване – предимствата и недостатъците им, както и подходящи първи храни.
Всичката тази информация ще бъде представена на 21 юли от 10 часа в Арт център – Плевен. Срещите са напълно безплатни и всеки може да се присъедини към тях или да си тръгне, когато пожелае.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...