Акценти
Начало / На фокус / Хипермаркет „Фантазия” откри шестия си магазин

Хипермаркет „Фантазия” откри шестия си магазин

С празничен водосвет, отслужен от плевенски свещеници днес бе открит 6-ият хипермаркет „Фантазия“, разположен в Панорама мол Плевен.

Събитието уважиха кметът на Плевен Георг Спартански, управителят на комплекса Владислав Монов, банкери, бизнесмени, партньори на фирмата, клиенти.

„От позицията си на кмет на този град не мога да не поздравя г-жа Иванова за новия обект, в който открива близо 50 нови работни места, а общо за шестте магазина те са над 300. Поздравявам от сърце г-жа Иванова, семейството й и всички работещи във фирмата за това, че в тези нелеки икономически условия имат силите и мотивацията да дават на града повече и все по-качествена услуга, която се оценява от плевенчани, иначе нямаше да го има това развитие на бизнеса. Пожелавам успех в бъдещите начинания и да сте все така номер едно в предлагането на този вид търговска услуга, да има достатъчно и благодарни клиенти. Нека фирмата да е добре, гражданите да са добре и така всички ще сме радостни, че градът се развива в по-добра посока”, пожела кметът Георг Спартански.

фантазия нов магазин откриване

откриване нов магазин фантазия

Снимки: Панорама мол Плевен

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...