Акценти
Начало / Общество / Хаус парти с електронна музика и пироефекти ще се вихри на Ловешката крепост

Хаус парти с електронна музика и пироефекти ще се вихри на Ловешката крепост

Ловешка крепост

Хаус парти с електронна музика ще се вихри на Ловешката средновековна крепост на 31 май. Иновативното събитие ще се състои за първи път. Негови организатори са инициативен комитет и Община Ловеч, а наслова е „Lovech Purple night“.

Шоуто е разписано в плана за тази година на Програмата за младежки дейности на Община Ловеч 2014-2020 г. Провежда се с финансовата подкрепа на Общината и кореспондира със заложеното във визията на Програмата.

В събитието ще намерят място различни прояви на хип-хоп културата – ди джеинг, брейк денс, бийтбокс, графити. Сетовете на диджеите ще бъдат придружени с ефектно и завладяващо осветление и озвучаване, пироефекти и фойерверки. Идеята е последователно участие да имат начинаещи и вече доказали се имена на хип-хоп сцената.

диджейн коки
DJane Koki

Организаторите а си поставили за цел събитието да стане ежегодно. В хаус партито ще участват както добре познати имена на съвременния ди джеинг в Ловеч, така и специални гости. В програмата са включени жив вокал – Богдана Митова, страхотно денс шоу и много Deep House под звуците на изключително популярната DJane Koki – специален гост на събитието. Началото е в 20 ч.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...