Акценти
Начало / Култура / Хайгашод Агасян и „Арлекино” в един спектакъл на сцената на „Съгласие”

Хайгашод Агасян и „Арлекино” в един спектакъл на сцената на „Съгласие”

Вокална група „Арлекино” при читалище „Съгласие 1869” заедно с Хайгашод Агасян, подготвят нова изненада за плевенската публика – спектакъла „Заедно в час”. На 8 ноември, сряда, от 17,00 часа, на сцената на зала „Емил Димитров” при читалището ще прозвучат едни от най-обичаните детски песни на композитора.

В първата част на спектакъла ще чуем „Шепа светлина” в изпълнение на Дарен Янчев, „Роден дом”, изпълнена от Маги Крумова и „Случаен дъжд”, представена от Дивна Петрова. Всички арлекинчета ще ни изпеят „Има – няма страшно” и „Песен за доброто”. Във втората част самият композитор Хайгашод Агасян ще изпълни някои свои песни, ще си поговори с публиката, ще я накара да се включи в общата забава и в крайна сметка ще покаже, че часът по музика е забавление и настроение. „Светът е хубав, светът е чудесен” ще закрие концерта.

Проектът на читалище „Съгласие 1869” се финансира със съдействието на Община Плевен. Концертът е с образователен характер и е предназначен за деца от I-V клас. Възрастните също са поканени, а входът е безплатен.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...