Акценти
Начало / Последни новини / Футболният Спартак срещу Светкавица в Търговище, Партизан приема Хебър /Пазарджик/ за купата на България

Футболният Спартак срещу Светкавица в Търговище, Партизан приема Хебър /Пазарджик/ за купата на България

Футболният Спартак /Плевен/ ще гостува на Светкавица /Търговище/, участник в Североизточната Трета аматьорска футболна лига. Партизан /Червен бряг/ пък ще играе на свой терен с втородивизионния Хебър /Пазарджик/. Това отреди изтегленият преди минути жребий за втория предварителен кръг от турнира за купата на България. В него ще участват отборите от Втора професионална лига и достигналите до този етап аматьорски тимове. Двубоят ще се играят на 4 и 5 септември.

В Национална футболна база Бояна беше изтеглен и жребият за 1/16-финалите на турнира. В тях ще се включат и 14-те отбори от Първа професионална лига и двата отбора, които са загубили баражите.

Така Спартак /Плевен/ ако отстрани Светкавица ще е домакин на един от съперниците си в първенството на Втора лига – Септември /София/.

Партизан пък ако надделее над Хебър ще домакинства на елитния Арда /Кърджали/. Мачовете от 1/16-финалите са на 24 и 25 септември.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...