Начало / Последни новини / Футболен талант от Плевен с награда от АБФ, „Кока-Кола“ и БФС

Футболен талант от Плевен с награда от АБФ, „Кока-Кола“ и БФС

Кристиян Александров Георгиев от плевенския ФК „Фортуна” бе награден от  Асоциацията на българските футболисти (АБФ) за талантливи деца за 2017 година. Малкият плевенчанин, който след няколко дни ще навърши 11 г. бе сред общо 17 деца – 14 момчета и 3 момичета, които бяха отличени сега. Кристиян подгонва футболната топка още от детската градина, като първия му треньор е Пенко Симеонов във ФК „Фортуна”. Преминава през всички възрастови групи на клуба. В момента е част от отбора за Футбол 9, който след есенния полусезон е лидер в първенството на зоната с пълен точков актив.

За 18-и път бяха обявени наградите с които удостояват футболисти, участвали в турнирите по програмата „Децата и футболът”. В нея партньори още са спонсорите от „Кока-Кола“ и БФС.

Бъдещите футболни звезди получиха наградите си от футболистите на „ЦСКА” Фернандо Каранга и Божидар Чорбаджийски, и на „Левски” Роман Прохазка и Божидар Митрев, на помощник-треньорът на националния отбор Георги Донков, членът на изпълкома на БФС Емил Костадинов, Христо Йовов, както и най-добрата състезателка при жените в последните години Силвия Радойска, която в момента е преподавател НСА.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...