Акценти
Начало / Последни новини / Фурор! СКБ Изобор с пет медала от ДЛОШ в Ловеч /снимки/

Фурор! СКБ Изобор с пет медала от ДЛОШ в Ловеч /снимки/

Пореден и очакван успех за плевенския СКБ Изобор. Два златни, един сребърен и два бронзови медала завоюваха възпитаниците на треньорите Петър Антов, Цоло Божилски и Момчил Сирашки в държавния личен-отборен шампионат по класическа борба за юноши в Ловеч.

Стана традиция Иво Илиев да разнася с лекота съперниците по тепиха в категорията до 60 кг. И сега се случи същото, като в спора за първото място надви бургазлията Мартин Борисов. Всякакво друго развитие щеше да е изненада, защото Илиев е за втора година шампион при юношите, а преди три месеца взе титлата и при мъжете, като бе определен за най-техничен състезател.

Другият връх за плевенчани на тепиха в Ловеч бе победата на Теодор Домозинов. Националът спечели категорията до 77 кг, като на финала се справи с Денис Кукушев от столичния НСА-Академик.

Малко не достигна на Николай Дзезов /67 кг/ да дублира успеха му. След силни схватки той достигна до финала, който загуби от ботевградчанина Генади Севдалинов.

Плевенчаните Цветослав Симеонов /52 кг/ и Цветан Сирашки /63 кг/ се окичиха с бронзови медали.

14 златни, 15 сребърни и 12 бронзови медалисти е равносметката на СКБ Изобор в проведените от началото на тази година шампионати за мъже, юноши, девойки, кадети, момичета, момчета и деца.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...