Акценти
Начало / Здравеопазване / Фондация „Св. Иван Рилски“  провежда онлайн благотворителен базар

Фондация „Св. Иван Рилски“  провежда онлайн благотворителен базар

На страницата си в социалната мрежа Фейсбук Фондация „Св. Иван Рилски“ организира благотворителен онлайн базар. Средства от закупените предмети, участващи в благотворителния базар, постъпват в сметката на Фондация „Св. Иван Рилски“  и  са предназначени за изпълнение на целите на фондацията.

С тях ще се осигурят безплатни зъбни протези на социално слаби възрастни хора от малките населени места в област Плевен. Средствата също ще са за закупуване на силиконови импланти  и финансиране на реконструктивни операции на жени с карцином на гърдата, претърпели мастектомия.

Предметите, участващи в първата част на благотворителния базар, са авторски фотографии от поредицата „Уловена красота“ на д-р Елиза Георгиева – управител на Фондация „Св. Иван Рилски“, фотопринт върху стъкло.  Размери : 30 см/30 см

Плащането се извършва по банков път на дарителската сметка на Фондация „Св. Иван Рилски“.

За поредна година Фондацията успява да усмихне хората с дарените им зъбни протези и да възвърне самочувствието на жени с карцином на гърдата, връщайки симетрията на тялото им.  Фондацията продължава дейността си и това е един от начините за набиране на средства за  финансиране на тази дейност.

Повече информация за събитието може да получите на страницата на фондацията  https://www.facebook.com/pg/FondaciaSvIvanRilski 

От фондацията благодарят на всички съпричастни с каузата и се надяват, че  ще успеят да съберат повече средства чрез Вашата благотворителност, за да помогнат заедно с Вас на още нуждаещи се хора!

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

ЦКБ АД – клон Плевен

BG29CECB979010D2511100

CECBBGSF

Фондация „Св. Иван Рилски“  – Плевен

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...