Акценти
Начало / Последни новини / Финалът за Суперкупата на България по мини футбол е днес в Плевен

Финалът за Суперкупата на България по мини футбол е днес в Плевен

В 18 часа в спортен комплекс „Замъка” днес ще започне финалът за Суперкупата на България по мини футбол „Анаконда Къп 2017“. В двубой за трофея ще се изправят двата най-силни отбора на страната за отминалия сезон – „Лев Инс” – София, спечелил Лига България  и „Сборная” – Благоевград, първи в Шампионска лига. Организатор на събитието е БАМФ-Плевен под егидата на Българска асоциация мини футбол.

Съдии на финала ще са топ реферите на БАМФ-Плевен Мариян Блажев и Стефан Фиданов, които  ще бъдат начело на „БАМФ-Плевен All Star“ в демонстративния шоу мач на звездите, който ще се играе от 17 часа на игрището на комплекс „Замъка“.

Часове преди решаващия мач двамата капитани, заедно с президента на Българската асоциация по мини футбол – Плевен Димитър Николов, главния мениджър на БАМФ Пламен Божидаров ще дадат пресконференция в Пресклуба на БТА в Плевен.

След финала в Плевен  двата отбора заминават за участие в клубната шампионска лига, която ще се проведе  в Словения между 7 и 10 септември. В турнира ще участват 108 отбора от различни краища на стария континент, между които и осем отбора от България.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...