Акценти
Начало / Любопитно / Фенски награди за зрителите в кино „Арена” в Панорама Мол в Плевен

Фенски награди за зрителите в кино „Арена” в Панорама Мол в Плевен

кино Арена

Четири от зрителите на всяка от прожекциите днес в кино „Арена” в новооткрития Панорама МОЛ Плевен ще получат награди – фланелки, шапки, фенери или тефтери с визия от популярни филми. Печелившите ще бъдат избрани чрез томбола, в която участват заетите места за конкретната прожекция. Наградите се получават директно в залата преди филма. Вчера при откриването на МОЛ-а първите щастливци бяха четири дечица, влезли на прожекцията на забавната анимация Рио 2.
Кинокомплексът Арена Панорама Мол Плевен разполага с четири зали, 550 места, включително и луксозна зала с 40 места. Което ще позволява на зрителите да избират между няколко заглавия едновременно.

кино арена
Друга интересна възможност е терминалът за билети. Това е най-новото улеснение, което кино Арена предлага на зрителите – да си купуват билети, без да се редят на опашка, както и да си получат билета от терминала, ако са го купили през интернет.

кино Арена
Гледането на филми в кино „Арена” –  Панорама Мол Плевен задоволява изискванията и на най-претенциозните зрители. ВИП залата е оборудвана с кожени кресла с механизъм за релаксиране на краката. Звукът е уникален, салоните са оборудвани с най-модерните високоговорители, представени на последното световно киноизложение в Лас Вегас.
Кино Арена Панорама Мол е вторият кинокомплекс на веригата в Плевен и дванадесети в страната.

Кино Арена

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...