Акценти
Начало / Любопитно / Феерия от цветове и идеи представя Сватбеното изложение „Плевен 2014”.

Феерия от цветове и идеи представя Сватбеното изложение „Плевен 2014”.

DSCN6636

Феерия от цветове и идеи представя третото по ред Сватбеното изложение „Плевен 2014”, което беше открито тази вечер в търговски център „Макси” и ще продължи до 22 февруари. Основен организатор на форума е Националната сватбена агенция. Нейната председателка Дора Калинова – Атанасова приветства участниците и всички гости на изложението. Поздравителен адрес и кошница с цветя беше изпратил за повода кметът на Плевен проф. Димитър Стойков.

DSCN6610

Танцьори от фолклорния ансамбъл „Луди-млади” вдигнаха градуса на настроението. Гостите на форума имаха възможност да разгледат и фотографска изложба с творби, представяща избрани моменти от предишните две издания на Сватбеното изложение. Представят се 7 фотографи с по 5 работи.

DSCN6578

Организаторите са предвидили интересни събития и през трите дни на форума. Ще се изявят фолклорните ансамбли „Мизия” и „Луди-млади”, народните певци Станка и Пепи Петрови и танцовата двойка Десислава Йовелинова и Милчо Петров под съпровода на цигуларя Чавдар Вълков.

DSCN6625

Участниците в изложението са 17 и са от Плевен, София и Ловеч. Между тях са 4 сватбени агенции, 8 фото и видео студиа, фирми, предлагащи сладкарски, цветарски, и други услуги, както и фризьори, гримьори, маникюристи. Участва магазин „Сватба” – София, който ще организира модно ревю на булчински и абитуриентски облекла. Атрактивно ще е и ревюто на шаферките, както и ревюто, представящо прически и грим.

DSCN6623

10 хиляди души са посетили форума миналата година. Очаква се интересът към третото издание на Сватбеното изложение да е още по-голям. Целта му е фирмите да представят на бъдещите младоженци, техните семейства и приятели възможности за организиране не само на сватбения ден, но и на други тържества и официални случаи.

DSCN6595

DSCN6630

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...