Акценти
Начало / Образование / Учител от ДГ „Слънце” в гр.Левски с награда от конкурса „Родолюбие“

Учител от ДГ „Слънце” в гр.Левски с награда от конкурса „Родолюбие“

Севдие Алиева, учител в ДГ „Слънце”, гр. Левски спечели престижното отличие „Мисия учител” в 25-то издание на Националния ученически конкурс „Родолюбие”, под наслов „Горди с историята и духовните си достижения – 10 години България в Европейския съюз“. Наградата за първо място за учителска разработка бе връчена от председателя на Синдиката на българските учители –  Янка Такева.

Представеният   добър педагогически опит, реализиран в ДГ „Слънце”, гр. Левски насочен към успешна социализация и изграждане на пътна култура у децата е отличената разработка на  Севдие Алиева

В конкурса със свои разработки  са участвали учители, ученици и научни ръководители от цялата страна. Тържествената церемония по награждаването се е състояла на 10 ноември 2017 г. във Военно историческия музей в София. Конкурсът традиционно се осъществява със съдействието на Министерството на образованието и науката, Историческия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”, Синдиката на българските учители, ТАНГРА ТанНакРа ОБЩОБЪЛГАРСКА ФОНДАЦИЯ, Националния дворец на децата, Сдружението на преподавателите по история в България, Националния исторически музей и Националния военноисторически музей, които дават свои специални награди на отличените ученици и учители. Сред официалните гости на събитието са били инж. Татяна Михайлова, зам.-министър на Министерството на образованието и науката, Наталия Михалевска директор на Дирекция „Образование на българите зад граница и училищна мрежа” в МОН, д-р Ваня Кастрева, началник на РУО – София-град, и др.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...