Акценти
Начало / Образование / Учители от Плевен се включват в научно-практическа конференция по предучилищно образование в Пазарджик

Учители от Плевен се включват в научно-практическа конференция по предучилищно образование в Пазарджик

Учители от Плевен ще вземат участие в Деветата научно-практическа конференция по предучилищно образование „Водим бъдещето за ръка” в Пазарджик от 11 до 13 май. Това информират от Регионален инспекторат по образованието – Плевен.

От представените доклади за участие в областната конференция „Детската градина – вълшебният свят на децата“ за участие в Националната конференция „Водим бъдещето за ръка“ са определени няколко доклади. Те са: „Развитие на математическия творчески потенциал на 6-7 годишните деца чрез метода ТРИЗ на Алтшулер” – автори Маргарита Абрашева, директор и Любимка Габрова, учител в ЦДГ „Кокиче” гр. Плевен; „На крилете на словотворчеството” – автор Здравка Николова, учител в ЦДГ „Чучулига” гр. Плевен;„Интернет групата – модел за сътрудничество между детската градина и семейството” – автор Виолета Златева, учител в ЦДГ „Щастливо детство” гр. Плевен; „Музикотерапията – ефективна форма за интегриране на децата в условията на детската градина”- автори Валя Личева, Мария Михова и Нели Джанова, учители в СДГ „Теменуга” гр. Плевен.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...