Начало / Образование / Учители от град Левски сред призьорите в конкурса  „Учител на годината”

Учители от град Левски сред призьорите в конкурса  „Учител на годината”

Снежина Любенова – учител в ДГ „Слънце“ – гр. Левски, е носител на приза „Учител на годината – 2020” в направление „Предучилищно възпитание и подготовка“. Носител на Специалната награда на Председателя на СБУ в направление „Начално образование“ стана Галина Кирилова- старши учител в ОУ „Максим Горки“ – гр. Левски.

44-ма  са носителите на Приза „Учител на годината“  и  Специалната награда на Председателя на СБУ в тазгодишното издание на  Националния конкурс „Учител на годината“, организиран от Синдиката на българските учители.

Номинираните кандидати от различни населени места бяха допуснати до заключителния  етап на конкурса, представяйки свои разработки в 10 направления. Специално жури определи тазгодишните  носители на престижния приз  „Учител на годината“.

За участието си в конкурса „Учител на годината“ Снежина Любенова и Галина Кирилова бяха наградени  с Почетно отличие „Неофит Рилски“ от МОН и Грамота от Община Левски.

Радостно е, че при ограниченията на извънредната епидемична обстановка, наложена от пандемията на COVID-19, учителите от Община Левски работят всеотдайно и се представят достойно на всички форуми, в които участват, изтъкна Дора Давидова, Председател на  СБУ – Левски.

Снимка –  Веселин Плачков

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...