Начало / Образование / Училището в село  Милковица има нова конферентна  зала

Училището в село  Милковица има нова конферентна  зала

В ОУ „Христо Ботев“ в с. Милковица днес, 10 март, беше открита нова конферентна зала. Гости на събитието бяха кметът на общината Лъчезар Яков и представители на администрацията, служители на кметството и фирми-партньори, общественият съвет при училището, родители. Директорът Галя Данчева поздрави всички и представи процеса по изграждане и ремонт на залата: „Това е една наша сбъдната мечта. Тук ще се провеждат училищни празници и мероприятия, срещи, инициативи на отделните класове, както и събития, организирани от общината или кметството. Това е зала за цялата общественост в Милковица“, заяви тя.

Отец Пламен Линков отслужи водосвет и освети новата придобивка. „Нека Бог е в тази зала, в това училище и най-вече с децата ни“, пожела той.

Кметът на общината също поздрави присъстващите и колектива на училището за постигнатото и подчерта, че общинското ръководство и администрация винаги ще подкрепят инициативите и ще съдействат за обновяване на материалната база, защото децата и тяхното добруване осмислят всички усилия, инвестиции и трудности.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...