Акценти
Начало / Образование / Ученически проекти от ОУ „Д-р Петър Берон” класирани за национална конференция по гражданско образование

Ученически проекти от ОУ „Д-р Петър Берон” класирани за национална конференция по гражданско образование

Два проекта на ученици от ОУ „Д-р Петър Берон“ – Плевен са класирани за заключителния етап на Националната ученическа конференция по гражданско образование „Семейство – училище – общество“, съобщиха от училището. Националният форум ще се проведе  на 7 и 8 април 2017 г. в град Добрич. Преслав Пеев, Симеон Тотев и Наталия Лазарова от VІ „а“ клас ще представят мулимедиен проект „НЕ“ на детската смъртност“ – ръководител Таня Цветанова, а екипът Ивайло Гецов, Кристиана Маринова и Калоян Ралчев от VІ „б“ клас с ръководител Стела Евстатиева участват с мултимедиен проект „Глобалните проблеми на човечеството – цели за устойчиво развитие“.

Целта на форума е да се предостави възможност за творческа изява на ученици с познания, придобити практически умения и компетентности в областта на гражданското образование, като се акцентира върху моралните качества и духовните ценности.

В състава на журито участват представители на МОН, РУО – Добрич, университетски преподаватели, артисти, журналисти, изявени учители.

Горди сме, че отново ученици от ОУ „Д-р Петър Берон“ – Плевен ще защитават авторитета на образованието в Плевен и високото качество на обучението в училището ни, споделят от ръководството на ОУ „Д-р Петър Берон”.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...