Начало / Образование / Ученици от „СУ „Яворов“ бяха днес мениджъри за един ден

Ученици от „СУ „Яворов“ бяха днес мениджъри за един ден

Бъдещи мениджъри от СУ ”Пейо Яворов”  в Плевен се включиха в е една от най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България – Мениджър за един ден, като заеха различни управленски длъжности.

Днес, домакин в училището е Лилия Ганчева от IX А, Христина Асенова XII А е счетоводител , технически секретар – Даяна Средкова от IX А, постовете на заместник-директори заемат Виктор Блажев – IX А  и Александър Кирилов – IX Б. Многоуважаваният директор на нашето училище днес е Стенли Атанасов IX А.

В Община Плевен с чест заемат позиции: Василена Банчева – XA – ръководител на Отдел ”Административно-техническо обслужване”, Деница Иванова XA – ръководител на Отдел „Образование”, Кристина  Банчева XA – Държавен архив Плевен. Александър и Димитър Йорданови са заместник областни управители.

В полето на големия бизнес работи Симона Борисова като управител.

Инициативата на Джуниър Ачийвмънт ни дава възможност да  преживеем реалната атмосфера на един работен ден в държавни и общински институции. За нас този ангажимент оставя незабравим спомен за цял живот и е първа стъпка в успешната ни  реализация на все по-конкурентния пазар на труда, споделят младите хора от СУ „Пейо Яворов”.

В знак на благодарност бъдещите мениджъри връчиха на своите домакини емблематични сувенири, които да им напомнят за училище „Яворов”.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...