Акценти
Начало / Образование / Ученици от ПГРТО – Плевен с награди от Сдружение „Артилерия”

Ученици от ПГРТО – Плевен с награди от Сдружение „Артилерия”

По традиция на 11 март – Денят на ракетните войски и артилерията, плевенското Сдружение „Артилерия – ген. Владимир Вазов” връчи своите годишни награди. Церемонията се проведе в салона на Военния клуб в Плевен, като сред гостите бяха Илия Милушев, съветник на президента Румен Радев, Иво Антонов, директор на дирекция в МО, зам.-областният управител Татяна Божинова, кметът на община Троян Донка Михайлова, началникът на НВУ „Васил Левски“ бриг.ген. Пламен Богданов, директори на училища, приятели на сдружението.

Четирима осмокласници от гимназията бяха номинирани за приз „Доблест“ и получиха от председателя на сдружението о.з. подполковник Радослав Георгиев грамоти за благородните си постъпки. Това са Алисия, Теменужка, Недялко и Христо от 8б клас.

На Ивайла Линкова от 10а клас, която бе класирана на Първо място в конкурса за есе „Защо ще остана в България?“, бе връчена грамота и парична награда. Грамоти получиха и единадесетокласниците Веселка, Габриела и Йордан за своите есеистични творби.

Грамота за добро сътрудничество със Сдружение „Артилерия” бе връчена на директора на ПГРТО – Плевен госпожа Невена Арабаджиева.

Текст и снимки: ПГРТО – Плевен

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...