Акценти
Начало / На фокус / Ученик от Математическата спечели конкурса за най-атрактивна фотография от Плевен

Ученик от Математическата спечели конкурса за най-атрактивна фотография от Плевен

Фотография на Панорамата, направена от Мирослав Христов, 17 г., от Математическа гимназия „Гео Милев” – Плевен, спечели най-много гласове от плевенчани и бе класирана на първо място в конкурса на Община Плевен за най-атрактивна снимка на туристическа забележителност от нашия град. Мирославспечели голямата награда от конкурса – спортен велосипед. Връчи му го Милен Яков, изпълняващ длъжността кмет на Община Плевен, на церемония, която се състоя пред сградата на Общината.

На второ място плевенчани класираха снимка на езерото в парк „Кайлъка” с автор Венцислава Златарева, 20 г. Тя получи за награда спортна раница.

На трето място се класира Мария Ханджиева, 18 г., от ПГ по туризъм „Алеко Константинов” – Плевен, направила фотография на Мавзолея. Наградата за третото място бе федербал.

Преди награждаването малък концерт изнесоха танцьорите от фолклорен клуб „Българско хоро” и народният певец Димитър Димитров.

 

Милен Яков поздрави всички участници за проявения творчески поглед към туристическите забележителности на нашия град. Благодари на плевенчани за проявената активност при гласуването, за да бъдат избрани най-добрите фотографии.

Конкурсът за най-атрактивна снимка на Водната каскада, парк „Кайлъка” и туристическите забележителности на Плевен беше организиран по повод Световния ден на туризма, който отбелязваме на 27 септември.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...