Начало / Общество / Участници от цялата страна в конкурса „Весела Коледа за всички” на Община Левски

Участници от цялата страна в конкурса „Весела Коледа за всички” на Община Левски

Конкурсът за коледна картичка „Весела Коледа за всички”, обявен  от Община Левски и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, изненада организаторите като събра близо 400 картички, изпратени от над 200 участници от цялата страна. Така конкурсът от общински се превърна в национален. Картички са пристигнали освен от община Левски, още от Плевен, Варна, Каравна, Перник, Сунгурларе и др.

Духът на светлите християнски празници явно е провокирал творческото въображение на децата и младежите в условията на наложените  ограничения.  Това наложи да бъдат раздадени повече награди от предвидените, за да може Община Левски да поощри активността на децата и младежите, съобщи Петя Чолакова-гл.експерт „Образование, култура и спорт”.

Общо 57 са наградите  в конкурса, като  37 от тях са в четирите възрастови групи за 1, 2 и 3 място и поощрителни награди.

20 са специалните награди за екипите, участвали в конкурса. Всички отличени  и наградени може да бъдат видени  на интернет страницата на Общината, където е публикуван протокола за класираните участници в конкурса за коледна картичка”Весела Коледа за всички”.

На 16 декември организаторите поканиха всички участници в конкурса от община Левски  за връчване на наградите .

Кметът на община Левски –Любка Александрова, поздрави децата,  младежите, педагозите за коледния дух и творчески успехи, пожела весели празници и връчи наградите.

Наградите на участниците от страната вече са  изпратени, информират от Община Левски .

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...