Начало / Здравеопазване / УМБАЛ „Д-р Г. Странски“ Плевен ще проведе безплатни прегледи за рак на гърдата

УМБАЛ „Д-р Г. Странски“ Плевен ще проведе безплатни прегледи за рак на гърдата

УМБАЛ „Д-р Г. Странски“ ЕАД гр. Плевен се присъединява към инициатива на Първа САГБАЛ „Света София“ ЕАД във връзка със Световния месец на борба с рака на гърдата – октомври, със специалната информационна и профилактична кампания.

Участието в кампанията е с безплатни профилактични и диагностични прегледи в Отделение за диспансерно наблюдение на болни с онкологични заболявания, онкохирургичен кабинет в дните от понеделник до четвъртък, с предварително записване на тел. 064/ 886 261, през месец октомври 2017г. Прегледите се осъществяват от онкохирург от Клиниката по онкологична хирургия на Университетската болница. По преценка на специалиста и при показания се осъществява и допълнително диагностично изследване.

Другото участие е с безплатни консултациите при психолог, които ще се осъществяват всеки вторник през м. октомври 2017г. – 3, 10, 17, 24 и 31, от 08.00 до 10.00 часа в Психологичен кабинет на Отделение за диспансерно наблюдение на болни с онкологични заболявания с предварително записване на тел. 064/ 886 254.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...