Акценти
Начало / Общество / Търсят старши експерт за отдел „Административно обслужване“ в Община Плевен

Търсят старши експерт за отдел „Административно обслужване“ в Община Плевен

 център за обслужване на граждани недостъпен (2)

Обявиха конкурс за длъжността старши експерт в отдел „Административно обслужване”, дирекция „Административно обслужване и международно сътрудничество” при Община Плевен. Конкурсът е за заемане на три щатни бройки.

Конкурсът включва решаване на тест и провеждане на интервю с постигналите на теста минимален изискуем резултат. Кандидатите подават писмено заявление за участие в конкурса (Приложение 2 към чл. 17, ал. 1 от НПКДС). Необходимите документи и изисквания са посочени на официалния интернет сайт на местната власт.

Длъжността, за която е обявен конкурсът, е под прякото ръководство на началника на отдела. Преките задължения на старши експерта са да обезпечава документооборота и деловодната дейност на общинска администрация Плевен, да обработва и съхранява общинския архив, да изготвя документи в изпълнение на вменените му задължения. Минималното основното месечно възнаграждение за длъжността, съгласно Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация, ниво ЕН6, степен 10 е 500.00 лв.

Документите на кандидатите се подават лично или чрез пълномощник в Център за административно обслужване на граждани. Списъците и други съобщения във връзка с конкурса ще се поставят на таблото за обяви и съобщения, намиращо се на 1 етаж в сградата на Община Плевен.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...