Акценти
Начало / Общество / Търсят доставчик на велосипеди за велопохода „Да спортуваме заедно” в Плевен

Търсят доставчик на велосипеди за велопохода „Да спортуваме заедно” в Плевен

велосипеди

Община Плевен обяви обществена поръчка с предмет „Доставка на велосипеди и промоционални материали във връзка с провеждането на велопоход „Да спортуваме заедно” във връзка с изпълнение на Дейност 8 по Проекта „Изграждане на Областен информационен център Плевен“, който се финансира по Оперативна програма „Техническа помощ“.

Изпълнителят трябва да достави 11 юношески велосипеда, 11 велосипеди за възрастни, 100 тениски, 100 шапки, 100 спортни сакове, които ще бъдат дарени като награден фонд на участниците в организираните велопоходи на територията на 11-те общини на Област Плевен. Те ще бъдат брандирани по изискванията на Концепцията за брандинг и визия на 28-те областни информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България (ЦИКО и 27-те областни информационни центъра). Прогнозната стойност на поръчката е 8 333 лева. Критерият за възлагане е най-ниската цена, а срокът за получаване на офертите е 2 октомври 2014 г.

Пълната документация, заедно с образците на документите, които трябва да бъдат представени, могат да бъдат изтеглени от Профила на купувача на страницата на Община Плевен – www.pleven.bg. Подадените офери ще бъдат отворени на 03.10.2014 г. в 14:00 часа в Заседателната зала на Общинска администрация.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...