Акценти
Начало / Общество / Търси се доставчик на контейнери и превозни средства за зелени отпадъци

Търси се доставчик на контейнери и превозни средства за зелени отпадъци

община Плевен

Община Плевен обяви обществена поръчка с предмет „Доставка на оборудване за зелени отпадъци – контейнери за събиране на зелени отпадъци; мобилно експлоатационно оборудване за транспортиране на зелени отпадъци“ с две обособени позиции. Изпълнителят трябва да достави 664 контейнера с вместимост 1.1 м3 за разделно събиране на зелените отпадъци, които ще бъдат разположат на територията на съответните общини. Размерите трябва да се подберат така, че контейнерите да са с обем 1.1м3.

По обособена позиция № 2 е необходима доставката на 8 превозни средства за транспортиране на контейнери за зелени отпадъци с вместимост 1.1 м3. Ролята на този автомобил е да транспортира разделно събраните зелените отпадъци от селата към клетката за депониране. Техническите характеристики на превозно средство за транспортиране на контейнери са: 19,5 т., колесна база – 3,9 м, брой на осите 2 – мост 4×2, тип двигател – дизелов мощност на двигателя – приблизително 235 кВт, максималното общо тегло е 26 тона. Необходими са екологичен сертификат минимум Euro 4, спирачна система ABS, кабина с  климатик и др.

Доставените контейнери и камиони трябва да са нови. Оферти могат да бъдат подавани за една или повече обособени позиции. Стойността на поръчката без ДДС е 1 598 400 лева.

Процедурата е открита. Критерият за възлагане на поръчката е икономически най-изгодна оферта. Ще се използва електронен търг. Срокът за получаване на искания за документи или за достъп до документи е 17 часа на 16.05.2014 г. Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие е 17 часа на 26.05. Офертите ще бъдат отворени в 11 часа на 27 май в Заседателната зала на Община Плевен.

 

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...