Начало / Новините в снимки / Тържествено посрещнаха златната медалистка Полина Макаева в Коиловци

Тържествено посрещнаха златната медалистка Полина Макаева в Коиловци

С истинско тържество бе посрещната златната медалистка от световните ученически игри в Китай Полина Макаева в своето село Коиловци. За да поздравят младата надежда, жителите на селото организираха тържествено посрещане-изненада на центъра на Коиловци. В подготовката му с голямо желание се включиха младежите и девойките, които също бяха горди с постиженията на Поля.
„Гордост е да си българин, макар и да си от малкото китно селце Коиловци. Това доказа на света нашата Полина Макаева – завоювала златен медал на световните ученически игри по лека атлетика в Китай. Това младо момиче даде добър пример за подражание на своите връстници, като затвърди тезата, че спортът е не само здраве, но и цел в живота, мечта, която упорито и с много труд да преследваш докрай“, казват организаторите на изненадата.
Под звуците на музиката, в народна носия, с пита и мед беше посрещната победителката. Трогната от поздравителните адреси от страна на кметството, читалището и председателя на кооперацията, Поля не скри своите чувства и вълнения и със сълзи в очите благодари на организаторите, като им обеща и за в бъдеще да ги зарадва с нови спортни успехи .

Следваща Предишна
Коиловци 2
Коиловци 1
Коиловци
Следваща Предишна

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...