Акценти
Начало / Общество / Тънкостите на танците разучават от утре плевенски деца пред Военния клуб

Тънкостите на танците разучават от утре плевенски деца пред Военния клуб

От утре стартира курсът за начинаещи по спортни танци и латино за деца и юноши при клуба по спортни танци „Дъга“. Първата група ще усвоява тънкостите на танците до 22 юли от 10.00 до 12.00 часа пред Военния клуб. Заниманията са част от програмата на Община Плевен „Ваканция в Плевен лято 2015“ и са напълно безплатни. Също на 10 юли в 18.00 часа на Оркестрината ще се състои представление на първата трупа по актьорско майсторство при Детско-юношеската школа на ДКТ „Иван Радоев“ с ръководител Пламен Енчев. Младите таланти ще получат грамоти от Община Плевен за своето участие.
Музикалните вечери с младите таланти ще се провеждат всяка сряда през месеците юли и август. А всеки ден до края на този месец от 10.00 до 12.00 ч. врати отваря Арт работилницата при Арт център – Плевен, също в Градската градина, където се провеждат занятия с различни материали. До 11 юли ще продължат и заниманията по фотография под методическото ръководство на музейни работници от Регионалния исторически музей в часовете от 09.30 до 11.30 часа.
На 12 юли от 19.00 часа ще се извие първото от поредицата неделни хора на площад „Възраждане“, които ще радват плевенчани през юли, август и септември.
Всички прояви са част от инициативата на Община Плевен „Ваканция в Плевен лято 2015“.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...