Акценти
Начало / Политика / Трудово-правни проблеми поставят граждани пред Владислав Николов в първата му приемна

Трудово-правни проблеми поставят граждани пред Владислав Николов в първата му приемна

Въпроси, отнасящи се до тродуово-правните отношения между работодател и служител, поставиха пред народния представител от ПП ГЕРБ Владислав Николов граждани в първия му приемен ден като депутат в 44-то Народно събрание. Хората имаха възможност да получат от него компетентен съвет по конкретни казуси, касаещи кодекса на труда и закона за безопасни условия на труд.

„Част от случаите, с които ме запознаха гражданите днес, ще търсят своето решение в съда. За други ще бъде сигнализирана инспекцията по труда”, каза народният представител от ГЕРБ Владислав Николов.

Очаквано въпросите, свързани с безработицата и социалните плащания, продължават да  бъдат едни от най-често задаваните от хората.

„Съзнавам огромната отговорност, която поех с гласуваното ми доверие на изминалите избори. Затова за мен беше важно още в първите дни от работата на 44-то НС да дам ясен знак за това. И в този мандат ще продължа с редовните си приемни дни и срещи с хората в опит за намиране на решения на техните проблеми”, категоричен бе народният представител от ПП ГЕРБ Владислав Николов.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...