Акценти
Начало / Общество / Три начина да печелите пари с мобилното си устройство

Три начина да печелите пари с мобилното си устройство

Колко време прекарвате на мобилния си телефон? В обедната почивка, в банята, в автобуса, ние сме постоянно с нашите смартфони и таблети, а широко разпространеният wifi интернет означават, че можем да бъдем свързани почти през цялото време.

Сега си представете, че бихте могли да си осигурите приходи през цялото това време. Вярвате или не, възможно е да печелите пари с помощта на телефона си по най-различни начини. И тъй като светът се придвижва към технологичен пазар на идеи, отдалечената работа се превръща в норма. Нека да разгледаме как можете да спечелите допълнителни пари или дори да създадете пълноценна кариера само с помощта на мобилното си устройство.

Игри и залози онлайн

Игрите онлайн са страхотно забавление, но може и да ви спечели пари. От наистина прости идеи като Lucktastic – приложение, предлагащо ежедневни скреч карти, които са безплатни за игра и могат да ви донесат парични награди, до опции за по-сериозни геймъри да тестват и преглеждат различни игри като Banantic.

Онлайн букмейкъри като winbet често предлагат промоции и бонуси за регистрация и за редовни играчи, така че проверявайте какви оферти са налични. И разбира се, почти всеки голям букмейкър има свое мобилно приложение, така че можете да печелите пари чрез вашия смартфон или таблет.

Инвестиционни приложения

Преди търговията с акции и инвестиции на фондовия пазар изглеждаше невъзможна за онези, които нямат опит с банки или търговия. Сега, благодарение на мобилните приложения, създаването на инвестиционно портфолио е лесно и не се нуждаете от много капитал, за да започнете. Ако нямате много опит, приложения като Acorns и Stash са чудесни за начинаещи. Чрез тези приложения кредитната ви карта може да бъде свързана и докато пазарувате, приложението закръгля сумата до най-близката пълна сума. След това инвестира разликата, което означава, че буквално печелите, използвайки само вашето мобилно устройство.

Кешбек

Обичате да пазарувате? Може да печелите пари, докато харчите, с многобройни приложения за връщане на пари. Вероятно най-разпространеното от тези приложения е Ibotta, което ви позволява да теглите пари чрез PayPal. Независимо дали харчите парите си за дрехи, електроника, спортно оборудване или просто хранителни стоки, чрез сканиране на касови бележки и натрупване на точки с участващите търговци на дребно, ще може да печелите ваучери и различни награди. Много от тези приложения  могат да се използват, когато пазарувате онлайн, което означава, че можете да извлечете ползите, без да се налага да правите нищо друго, освен да използвате мобилното си устройство!

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...