Акценти
Начало / Политика / Трима плевенчани участват в националния форум на Предприемачи ГЕРБ в Хасково

Трима плевенчани участват в националния форум на Предприемачи ГЕРБ в Хасково

Трима са представителите на плевенската организация на Предприемачи ГЕРБ на националния форум „Предприемачеството –двигател за развитие на България“, който се провежда в Хасково на 12 и 13 март. Това са Емил Инджиян, който е областен ръководител на Предприемачи ГЕРБ Плевен, Петя Василева и Валя Вълчанова, членове на областното ръководство, информират от офиса на ГЕРБ в Плевен.
„Предприемачи ГЕРБ е една структура, чиято цел е бъде полезна за бизнеса, да има връзка между бизнес и местна власт. Местната власт е много важна връзка за развитието на малкия бизнес. Чрез подобни мероприятия произвеждаме реални политики за развитието на регионите.” Това каза Цветан Цветанов пред над 130 предприемачи при откриването на форума.
В Хасково предстои да бъдат обсъдени теми, свързани с доброто взаимодействие между бизнеса и държавата, финансовите инструменти в подкрепа на предприемачите, предоставяни чрез национални и европейски програми, както и сътрудничеството между различните организации на партия ГЕРБ. По време на събитието вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев ще представи възможностите за получаване на европейско и национално финансиране за предприемачи. Възможностите за бизнеса в прилагането на политиките за околна среда ще бъдат представени от министъра на околната среда и водите Ивелина Василева. Министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще разясни възможностите за развитие в земеделието. Лектор на форума ще бъде и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и член на НИС на ПП ГЕРБ Ева Паунова.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...