Акценти
Начало / Общество / Трима обществени възпитатели се търсят за Пордим, Одърне и Вълчитрън

Трима обществени възпитатели се търсят за Пордим, Одърне и Вълчитрън

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Пордим обяви конкурс за трима обществени възпитатели за град Пордим, село Одърне и село Вълчитрън.
Общественият възпитател извършва индивидуална, корекционно-възпитателна работа с определените му от Местната комисия малолетни и непълнолетни. В зависимост от професионалната си квалификация, общественият възпитател може да дава консултации по конкретни проблеми. Освен това общественият възпитател взаимодейства с родителите (или с лицата, които ги заместват), инспекторите на ДПС, училищните ръководства, класните ръководители, педагогическите съветници, социалните работници, психолози, лекари и специализирани институции. Те участват и в проверки, организирани от МКБППМН, от полицията и от други органи, във връзка със спазването на нормативните актове, касаещи малолетните и непълнолетните.
Кандидатстващите лица следва предварително да се запознаят със Закона за борба е противообществените прояви за малолетните и непълнолетните и със спецификата на работа на обществения възпитател.
Документи ще се подават до 16:30 часа на 20.01.2016 г. в информационния център на Община Пордим. Списъци и допълнителна информация ще бъде публикувана в официалния сайт на Община Пордим. Необходими документи за кандидатстване са: писмено заявление за участие в конкурса до председателя на МКБППМН /свободен текст/; мотивационно писмо; автобиография – европейски формат; копие от диплома за завършено виеше образование.
Лице за контакти и допълнителна информация: Десислава Петрова – секретар на МКБППМН, телефон: 06513/22-17.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...