Акценти
Начало / Политика / Трима министри на среща с дамската структура на ГЕРБ Плевен

Трима министри на среща с дамската структура на ГЕРБ Плевен

Националният изпълнителен съвет  на Жени ГЕРБ и Областното ръководство на ГЕРБ – Плевен  организират среща-дискусия по актуални политически и социални въпроси. В срещата, която ще се проведе на 11 и 12 януари в село Чифлик,  ще участват представители на  централната изпълнителна власт.  С министъра на образованието проф. Сергей Игнатов ще бъде обсъдена темата за предучилищното и училищното образование. Политиките по заетост и безработицата ще е тема на разговора с министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов, а с министъра на здравеопазването Десислава Атанасова участниците в срещата ще обсъдят профилактиката на онкологичните заболявания при жените.

На срещата ще присъстват председателят на Народното събрание Цецка Цачева и Румяна Бъчварова, началник на кабинета на министър-председателя.

Поканени да участват са представители на дамската структура на партията от цяла Плевенска област, съобщиха от офиса на ГЕРБ в Плевен.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...