Акценти
Начало / Крими / Трима карали МПС-та без регистрационни табели

Трима карали МПС-та без регистрационни табели

На 9 октомври 2017 година в РУ – Долна Митрополия е образувано бързо производство срещу 29-годишна от село Комарево, съобщи МВР-Плевен. На 8 октомври около 15,05 часа в селото е управлявала мотопед „Vrsport“ без регистрационни табели. Уведомен е дежурен прокурор в РП – Плевен. За престъпление по чл.345, ал.2 от НК продължава работа разследващ полицай.

На 9 октомври 2017 година в РУ – Долни Дъбник е започнато бързо производство срещу 17-годишен местен жител, който на същата дата около 21.15 часа в град Искър по улица „Отец Паисий“ е управлявал лек автомобил „Форд Ескорт“ без регистрационни табели, като МПС не е регистрирано по надлежния ред, казаха от полицията. За престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК е уведомен прокурор от РП – Кнежа. Продължава работа разследващ полицай.

Пак на 9 октомври 2017 година около 15.45 часа в село Бреница по улица „Стефан Кратунски“ 16-годишен от селото е управлявал мотопед „Симсон“, без регистрационна табела и нерегистриран по надлежния ред, информира пресцентъра на полицията. Уведомен е прокурор при РП – Кнежа.  За престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК работа продължава разследващ полицай.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...