Акценти
Начало / Крими / Трима загинаха при тежка катастрофа край Плевен

Трима загинаха при тежка катастрофа край Плевен

kkk

Трима души са загинали при тежка катастрофа край Плевен, информират от пресцентъра на МВР-Плевен. Инцидентът е станал на 29 септември 2013 г. около 16 часа на първокласен път в района на ГПП-Гривица. Лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 61-годишна от село Семерци, област Търговище, е навлязъл в лентата за насрещно движение и е ударил правилно движещия се лек автомобил „Киа“ с водач 29-годишен от село Бистрица, област София. В следствие на удара на място е загинал пътуващия на предната дясна седалка в лекия автомобил „Киа“ – 28-годишен от Велико Търново.

В Центъра за спешна медицинска помощ в Плевен е настанен с опасност за живота водачът на същия автомобил, който по-късно е починал в отделението по гръдна хирургия. Спътницата му – 29-годишна от град Радомир, е настанена в болницата с опасност за живота. Починала е и 83-годишна жена от с. Крива бара, Област Враца, пътуваща на предната дясна седалка във фолксвагена. Шофьорката на същия автомобил е настанена в Плевенската болница с фрактури по крайниците и с опасност за живота. На място спасители от Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” са оказвали съдействие за изваждане на телата на загиналите от огънатите ламарини. Уведомен е прокурор, започнало е досъдебно производство.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...