Начало / Крими / Трима арестувани при полицейска операция за  наркотици на територията на РУ – Долни Дъбник

Трима арестувани при полицейска операция за  наркотици на територията на РУ – Долни Дъбник

На 4 януари 2021 година на територията на РУ – Долни Дъбник е проведена специализирана полицейска операция по линия „Наркотици“ В 21.50 часа в града на кръстовището на улиците „Ген. Ганецки“ и „Стоян Заимов“ е спрян за проверка лек автомобил „БМВ 320“, с водач 33-годишен от град Искър. В колата пътували 30-годишен и 19-годишен, негови съграждани. При извършения личен обиск на водача е намерено топче, съдържащо кафяво-зелена тревиста маса. По негови данни веществото е марихуана. При претърсване на лекия автомобил в двигателния отсек са намерени две топчета с кафяво-зелена тревиста маса с приблизително тегло 14 грама. В колата е открита и електронна везна. На около 5 метра от „БМВ“-то – на земята е намерено изхвърлено топче със суха зелена тревиста маса.

При последвало претърсване в дома на 30-годишния пътник в град Искър са намерени ситно надробена кафяво-зелена тревиста маса в метална кутийка, както и семена. По информация на собственика веществата са марихуана.

Тримата мъже са задържани за срок до 24 часа. Назначени са експертизи. Сезирана е прокуратура. По образуваното досъдебно производство работата продължава.

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...