Начало / Образование / Третокласници от НУ „Отец Паисий” завършиха успешно ски училище на Беклемето

Третокласници от НУ „Отец Паисий” завършиха успешно ски училище на Беклемето

Успешно приключи програмата „Научи се да караш ски, 2019” за учениците от НУ „Отец Паисий”. В нея взеха участие 25 третокласници. На финалното състезание те показаха новопридобитите си скиорски умения под ръководството на скиучителите от ски-зона Беклемето при скиучилище СИМА.

Със златен медал на първо място при момичетата се класира Елица Трифонова, а при момчетата Петър Станчев. Сребърен медал и второ място получиха Виктория Юрукова при момичетата и Йордан Вълов при момчетата. Бронзов медал и трето място завоюваха Борислава Цветкова при момичетата и Димитър Ветов при момчетата.

За усърдието си в овладяване на скиуменията бяха допълнително стимулирани с флагче и грамота на скиучилище СИМА други пет ученици: Цвети Георгиева, Кветослава Узунова, Богомил Нелковски, Даниел Росманов и Кристиян Андреев.

Всички малки скиори получиха Диплом за участието си в програмата „Научи се да караш ски, 2019”, както и талон за безплатно ползване на скивлека и 30% намаление за скиоборудване за един ден, който могат да ползват до края на годината.

Програмата се финансира от Българската федерация по ски и Министерството на младежта и спорта в партньорство с Министерство на образованието и науката.

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...